Bojan moet smaakmaker Malli doen vergeten bij Mainz

Reacties

Stoke City heeft gehoor gegeven aan de vertrekwens van Bojan Krkic. De 26-jarige Spanjaard, die nog een jaar voor Ajax speelde, is voor de rest van het seizoen verhuurd aan FSV Mainz 05.

Bojan moet smaakmaker Malli doen vergeten bij Mainz

Bojan streek in de zomer van 2014 neer bij Stoke, dat hem voor 1,8 miljoen euro overnam van Barcelona. Het voormalige supertalent had er net een seizoen bij Ajax opzitten, waar hij op huurbasis vijf keer had gescoord in 32 officiële duels.

Bij Stoke ging het de enkelvoudig international van Spanje ondanks een kruisbandblessure een stuk beter af. In twee seizoenen was Bojan goed voor elf Premier League-treffers, maar dit seizoen kwam hij amper meer aan spelen toe.

Bojan lichtte de werkgever van Ibrahim Afellay, Bruno Martins Indi en Erik Pieters deze maand daarom in over zijn vertrekwens. Clubs als Middlesbrough, West Bromwich Albion, Valencia en Las Palmas hadden interesse, maar het is Mainz geworden.

Bij de ploeg van trainer Martin Schmidt kom Bojan zijn landgenoten José Rodríguez (ex-Real Madrid) en Jairo Samperio tegen. Bij de nummer elf van de Bundesliga moet hij de aan VfL Wolfsburg verkochte Yunus Malli doen vergeten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.