Bodor verlaat Roda JC voor avontuur bij Tom Tomsk

Boldizsár Bodor heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Roda JC. De 28-jarige Hongaar staat op het punt over te stappen naar het Russische Tom Tomsk.

Bodor verlaat Roda JC voor avontuur bij Tom Tomsk

Bodor, die bij Roda JC niet in aanmerking komt voor een nieuw contract, meldde zich deze week in het trainingskamp van Tom Tomsk. De middenvelder speelt donderdag mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Wit-Russische Dinamo Brest. Doordat de Russische transfermarkt nog open is, behoort een directe overgang van Bodor tot de mogelijkheden.

Roda JC is bezig de selectie voor komend seizoen verder vorm te geven. Trainer Harm van Veldhoven krijgt mogelijk weer de beschikking over Martijn Monteyne. De 26-jarige rechtsback is met de Limburgers in gesprek over een overstap.

'Aangezien Martijn straks einde contract is, is hij een interessante speler', zei Van Veldhoven in Het Nieuwsblad. 'We wilden zicht krijgen op het financiële plaatje en hem onze interesse kenbaar maken. Er is nog tijd en we hebben alternatieven.' Van Veldhoven haalde Monteyne in 2007 van SV Roeselare naar Germinal Beerschot. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's