Blind maakt na briljant hakje eerste goal voor Girona

Reacties

Daley Blind heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Girona te pakken. De Nederlander promoveerde een briljant hakje van ploeggenoot Justin tot assist.

Blind maakt na briljant hakje eerste goal voor Girona
© Screenshot
Blackburn Rovers
Blackburn Rovers
2 - 3
Girona
Girona

Girona oefende zaterdagavond tegen Blackburn Rovers. Christhian Stuani was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Vijf minuten later verdubbelde Victor Tsigankov de score na een goede actie van voormalig PSV'er Savio. Voor rust deed Blackburn via Harry Leonard wat terug.

De vierde treffer van de avond kwam op naam van Blind. Hij zag zijn ploeggenoot een actie naar binnen maken, kroop uit zijn rug weg en kreeg middels een hakbal een splijtende pass door de defensie. Na een aanname schoot de verdediger de bal overtuigend in de hoek. Blackburn scoorde daarna nog eenmaal, maar Girona won het duel uiteindelijk met 3-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blind zit op dit moment in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verdediger ruilde Bayern München deze zomer in voor Girona. Woensdag staat een duel met Napoli op het programma, zondag is Lazio de tegenstander en zes dagen later start Girona de competitie tegen Real Sociedad.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.