Blind hervat groepstraining bij Ajax

Reacties

Ajax heeft goed nieuws gebracht over Daley Blind. Hij traint weer volledig mee met het eerste elftal van de Amsterdammers.

Blind hervat groepstraining bij Ajax
© Pro Shots

Blind moest zich op dinsdag 24 augustus laten wisselen tijdens het oefenduel met Hertha BSC nadat zijn ICD, de onderhuidse defibrillator die zijn hartritme bij stoornissen moet herstellen, was afgegaan. Nadien volgden een paar onderzoeken, waardoor hij zich ook moest afmelden voor de Nations League-duels met Italië en Polen van het Nederlands elftal. Ajax laat weten dat de uitslagen van de onderzoeken geen aanleiding geven om Blind langer aan de kant te houden.

Eind vorig jaar ging Blind naar de grond tijdens het Champions League-duel met Valencia, waarna hij een ontstoken hartspier bleek te hebben. Er werd bij hem operatief en preventief een defibrillator (ICD) geplaatst. Hoewel deze dus afging tijdens de wedstrijd tegen Hertha BSC stelde Blind nadien zich naar omstandigheden goed te voelen.

Vorige week al hervatte Blind de training, maar nu traint hij ook weer volledig mee met Ajax. De Amsterdammers beginnen het nieuwe Eredivisie-seizoen op zondag 13 september met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. 

De eerste aflevering van de Pak Schaal Podcast: alles over Ajax
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.