Blessuredrama voor Zaniolo na botsing met De Ligt

Reacties

Nicolò Zaniolo komt dit seizoen niet meer in actie voor AS Roma. Dat is zondagavond direct na de topper tegen Juventus (1-2 nederlaag) waarin hij geblesseerd raakte al bekend geworden.

Blessuredrama voor Zaniolo na botsing met De Ligt
© Pro Shots

Zaniolo viel uit na een duel met Matthijs de Ligt. Het toptalent van AS Roma kreeg vlak voor het contact met de Nederlander ook nog een zetje van Juventus-middenvelder Adrien Rabiot. De overtreding van De Ligt leek niet pittig, maar van de reactie van Zaniolo was direct al af te lezen dat het om een ernstige kwetsuur ging. Hij werd nog tijdens de wedstrijd naar de hoogst aangeschreven kliniek van Rome gebracht.

Roma heeft bekendgemaakt dat Zaniolo zijn kruisband heeft afgescheurd. De twintigjarige Italiaan wordt maandag al geopereerd en is zes maanden uitgeschakeld, zo is de verwachting. Het EK komt zo te vroeg voor de vijfvoudig Italiaans international. Zaniolo was bezig aan zijn tweede seizoen bij Roma nadat hij in de zomer van 2018 overkwam van Internazionale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.