Blessure valt mee: geëmotioneerde Carvajal tóch naar WK

Reacties

Dani Carvajal gaat ondanks zijn blessure mee met Spanje naar het WK. In de Champions League-finale moest de verdediger van Real Madrid het veld ruimen met een hamstringkwetsuur.

Blessure valt mee: geëmotioneerde Carvajal tóch naar WK

Carvajal vermoedde zelfs het ergste, aangezien de vleugelverdediger in tranen het veld in Kiev verliet. Zonder de verdediger trok De Koninklijke aan het langste eind in de Champions League-finale tegen Liverpool (3-1).

Maandag heeft Carvajal verschillende testen ondergaan in het ziekenhuis. Hier kwam uit dat de verdediger een lichte blessure heeft opgelopen. De kwetsuur is minder zwaar dan verwacht, waardoor hij WK-deelname niet uit zijn hoofd hoeft te zetten. Even later kwam naar buiten dat bondscoach Julen Lopetegui ondanks de blessure een beroep gaat doen op de verdediger.

Volgens Marca gaat het om een lichte blessure aan zijn hamstring. Hiervoor staat ongeveer twee tot drie weken aan revalidatie. Spanje speelt de eerste WK-wedstrijd over negentien dagen tegen Portugal. De Spaanse bondscoach heeft besloten op de rechtsachter van Real Madrid te wachten. Met Sergi Roberto (Barcelona) en Héctor Bellerín (Arsenal) heeft Spanje nog twee goede opties achter de hand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.