Blessure houdt De Jong tegen Juventus sowieso aan de kant

Reacties

Nigel de Jong kan zaterdag niet in actie komen als AC Milan op bezoek gaat bij Juventus (aftrap 20.45 uur). De dertigjarige middenvelder heeft op de training een blessure opgelopen.

Blessure houdt De Jong tegen Juventus sowieso aan de kant

Milan laat weten dat de ernst van de dijbeenkwetsuur nog onduidelijk is, maar dat daar pas begin volgende week uitsluitsel over komt. Dat betekent dat De Jong in ieder geval tegen Juventus ontbreekt. Al was de kans klein dat de 81-voudig international van Nederland in Turijn speelminuten zou maken.

De Jong is zijn basisplaats namelijk verloren bij de Rossoneri. Eind september kwam hij voor het laatst in actie namens Milan. 'Natuurlijk ben ik er niet blij mee dat ik niet speel', liet De Jong eind vorige maand weten. 'Maar ik moet geduld hebben en mijn kans grijpen wanneer die komt.'

Zonder de inbreng van De Jong is AC Milan opgeklommen naar de zesde plaats in de Serie A. De achterstand op koploper Forentina bedraagt zeven punten, terwijl regerend kampioen Juventus met twee punten minder de zevende plaats bezet in Italië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.