Blessure bij Ter Stegen opent mogelijk deur voor ex-Heraclied

Reacties

Marc-André ter Stegen keert vroegtijdig terug naar Barcelona. De doelman van Duitsland is op de training van de nationale ploeg geblesseerd geraakt aan zijn rug en mist daardoor de oefenwedstrijden tegen Turkije en Oostenrijk.

Blessure bij Ter Stegen opent mogelijk deur voor ex-Heraclied
© Pro Shots

Door de blessure van Ter Stegen is het de vraag wie er tegen Turkije en Oostenrijk gaat keepen bij Duitsland. Naast Ter Stegen riep bondscoach Julian Nagelsmann ook Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt), Oliver Baumann (Hoffenheim) en Janis Blaswich op. Van die drie heeft alleen Trapp ervaring als international.

Voor Blaswich zou een debuut in Die Mannschaft bijzonder zijn. De 32-jarige doelman verruilde Heracles Almelo anderhalf jaar geleden nog voor RB Leipzig, waar hij nu zijn kans pakt door de blessure van Peter Gulacsi. 'We bekijken de training van vrijdag nog en nemen dan gezamenlijk een beslissing', gaf Nagelsmann aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Duitsland
Meer over Duitsland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.