Blanc: 'Onbewust al bezig met volgende wedstrijd'

Reacties

Paris Saint-Germain kan met een goed gevoel gaan toewerken naar het Champions League-duel met Chelsea van woensdag, ondanks de allesbehalve overtuigende zege op Olympique Nice.

Blanc: 'Onbewust al bezig met volgende wedstrijd'

'Het was niet goed, maar we hebben het resultaat geboekt dat ons de drie punten heeft gebracht', zei trainer Laurent Blanc na de nipte 1-0 zege. Bovendien wees de trainer fijntjes op een mooie reeks.

'Dit is de negende keer dat we voorafgaand aan een Champions League-wedstrijd winnen, en dit is de negende keer dat we de nul hebben gehouden', aldus Blanc. 'De grote spelers weten dat het lastige wedstrijden zijn omdat je onbewust al bezig bent met dat andere duel.'   

PSG had wel een omstreden doelpunt nodig om de punten te pakken. De vraag was wie de enige treffer op zijn naam moest krijgen. Edinson Cavani liep juichend weg, maar de beelden laten zien dat verdediger Timothée Kolodziejczak onder druk van de PSG-aanvaller de bal met een scheen in eigen doel werkt.

Daarmee kreeg Blanc wat hij verlangde. 'De beste voorbereiding op het duel met Chelsea was om deze wedstrijd te winnen. Het was niet geod, maar we hebben gewonnen.'

Klik hier voor de beelden van Olympique Nice - Paris Saint Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.