Bizarre statistiek: Ronaldo evenaart Drogba met goal en assist tegen Spurs

Reacties

Cristiano Ronaldo was goud waard voor Manchester United, dat dankzij de Portugese aanvaller drie punten over hield aan het bezoek aan Tottenham Hotspur.

Bizarre statistiek: Ronaldo evenaart Drogba met goal en assist tegen Spurs
© Pro Shots

Zaterdagavond was de 36-jarige Ronaldo in Noord-Londen goed voor een doelpunt en een assist, waamee hij in de voetsporen trad van Didier Drogba. Als spits van Chelsea leverde de Ivoriaan op 3 december 2014 een doelpunt en een assist tegen Tottenham Hotspur. Drogba was toen 36 jaar en 267 dagen oud, waarmee hij de oudste speler was in de Premier League-historie met die prestatie.

Bijna zeven jaar laten presteerde Cristiano Ronaldo exact hetzelfde: ook de Portugees was 36 jaar en 267 dagen oud, scoorde en gaf een assist tijdens de 0-3 overwinning. Het enige verschil was dat Drogba destijds een thuiswedstrijd speelde met Chelsea, terwijl Cristiano Ronaldo op vreemde bodem zijn ploeg bij de hand nam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.