Bizarre rode kaart voor slachtoffer natrap-scheids geseponeerd

Reacties

De schorsing voor Diego Carlos na zijn bizarre rode kaart tegen Paris Saint-Germain is opgeheven. De verdediger van Nantes werd nagetrapt door scheidsrechter Tony Chapron en kreeg vervolgens ook nog eens zijn tweede gele kaart. Claudio Ranieri kan woensdag in de Ligue 1 tegen Toulouse dus gewoon een beroep doen op Carlos.

Bizarre rode kaart voor slachtoffer natrap-scheids geseponeerd

Het was een opmerkelijk tafereel afgelopen zondag. Arbiter Chapron kwam ten val na een botsing met Carlos, wat per ongeluk leek. Toen de scheidsrechter opstond, trapte hij de speler van Nantes na. Chapron werd vervolgens op non-actief gesteld door de Franse voetbalbond en bood zijn excuses aan.

'Of hij geschorst wordt, is niet mijn probleem', reageert Carlos tegen L'Équipe. 'Ik begreep er niets van. Toen hij me schopte, keek ik hem aan en vroeg ik: "Wat doe je?" Toen hij me ook nog een rode kaart gaf, duwde ik hem licht. Ik begreep er niets van, niemand begreep het. Daarna bleef ik rustig en liep ik weg.'

Ondertussen beraamt de Franse bond zich op vervolgstappen tegen Chapron. Het disciplinaire comité vergadert daar aanstaande donderdag over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.