Bijzondere ouverture voor Bazoer: 'Ajax vergeet ik nooit'

Reacties

Riechedly Bazoer kijkt uit naar de confrontatie tegen Ajax tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie. De Vitesse-aanwinst volgt de ontwikkelingen bij zijn oude club nog op de voet.

Bijzondere ouverture voor Bazoer: 'Ajax vergeet ik nooit'

'Ajax vergeet ik nooit, ik ben daar groot geworden, ik heb daar ook een beetje naam gemaakt. En het is echt mooi om die jongens die een lichting onder me zaten zo bezig te zien afgelopen jaar. Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek; het is mooi om te zien wat ze samen hebben bereikt', vertelt Bazoer deze week in VI.

De Jong en De Ligt, die volgens de FIFA bij de beste tien spelers ter wereld behoren, hebben Ajax inmiddels verlaten. 'Er zijn er een paar weg, maar makkelijk zal onze competitie-opening niet worden. Ajax is in bloedvorm, denk ik. Als ik zie wat ze hebben aangetrokken... Vitesse heeft natuurlijk ook al jaren goede spelers, daar staan ze om bekend. Ook dit seizoen staat er absoluut een goed team. We gaan net als ieder jaar voor Europees voetbal. Ik vind het prachtig, meteen voor zo'n wedstrijd staan. Tegen Ajax spelen, is moeilijk en mooi, maar als we die winnen... Dan zit je meteen lekker in de flow.'

Bazoer tekende voor drie jaar bij Vitesse, dat hem overnam van VfL Wolfsburg. Tijdens de tweede helft van het voorbije seizoen kwam de middenvelder op huurbasis uit voor FC Utrecht. 'Ik had heel veel opties in het buitenland, maar ik heb gewoon een heel goed gevoel bij de Eredivisie. Toen Vitesse kwam, moest ik deze kans grijpen. Ik heb ook ambities, ik ben 22 jaar en ik wil shinen. Ik heb veel meegemaakt en wil gewoon weer voetballen. Het ligt bij mezelf.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.