Bijzonder weerzien in Enschede voor Van Wolfswinkel

Reacties

FC Twente heeft zoals VI al eerder meldde Ricky van Wolfswinkel aangetrokken. De spits komt over van FC Basel en tekent voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen. Het is een weerzien tussen Van Wolfswinkel en technisch directeur Jan Streuer.

Bijzonder weerzien in Enschede voor Van Wolfswinkel
© Pro Shots

'Ooit heb ik hem als jonge, talentvolle speler naar Vitesse gehaald, dan is het wel bijzonder dat we elkaar twintig jaar later weer tegenkomen', reageert Streuer op de website van FC Twente.

Van Wolfswinkel zelf is blij met zijn terugkeer naar Nederland. 'FC Twente staat in een rijtje met clubs die mij altijd hebben aangesproken, ik kijk ernaar uit om hier te gaan spelen en wil mooie prestaties behalen met de ploeg. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren. FC Twente is een mooie club met fantastische supporters die er altijd achter staan, dat hebben ze de laatste jaren wel laten zien.'

Op 14 mei 2017 kwam Van Wolfswinkel voor het laatst in actie in de Eredivisie, hij maakte toentertijd twee doelpunten namens Vitesse tegen Roda JC Kerkrade. In totaal was het vijftig keer raak in de Nederlandse competitie voor de spits, die ook voor FC Utrecht, Sporting Portugal, Norwich City, Saint-Étienne, Real Betis en dus FC Basel speelde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.