Bijna transfervrij Dembélé zaait bij stoplicht verwarring over toekomst

Reacties

Ousmane Dembélé heeft zaterdag zelf weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de soap rond zijn toekomst. In een video die circuleert op sociale media is te zien hoe de 25-jarige aanvaller zegt dat hij bij Barcelona blijft.

Bijna transfervrij Dembélé zaait bij stoplicht verwarring over toekomst
© Pro Shots

Het gebeurt allemaal vanuit de auto. Dembélé staat met open raam te wachten bij het stoplicht als een voorbijganger hem vraagt of hij bij Barcelona blijft. De Fransman antwoordt met ja en stelt dat hij zich goed voelt in Barcelona. De berichten over de interesse van Chelsea en Paris Saint-Germain doet hij af als geruchten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spaanse media reageren met verbazing op de uitspraken van Dembélé. Zijn contract loopt eind deze maand immers af ondanks herhaaldelijke pogingen van Barcelona om dat te verlengen. De vleugelspits en zijn zaakwaarnemer weigerden elk voorstel echter. De vraag is daarom of Dembélé daadwerkelijk blijft, zoals hij zelf beweert.

Inmiddels heeft iedereen binnen de club zich volgens de Spaanse sportkranten immers neergelegd bij het transfervrije vertrek van Dembélé. De voormalig speler van Stade Rennais kwam in 2017 nog voor een recordbedrag van 135 miljoen euro over van Borussia Dortmund, maar maakte de verwachtingen nooit helemaal waar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer O. Dembélé
Meer over O. Dembélé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.