Biden komt terug op reactie van Rutte en kijkt uit naar rematch

Reacties

De Amerikaanse president Joe Biden is zondag nog eens teruggekomen op de reactie van Mark Rutte op de zege van Nederland tegen de Verenigde Staten. Biden kijkt al uit naar de rematch tussen beide landen.

Biden komt terug op reactie van Rutte en kijkt uit naar rematch
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 1
Verenigde Staten
Verenigde Staten

Biden wenste zijn elftal voorafgaand aan de wedstrijd succes tegen Oranje en knipoogde naar het linguïstische verschil tussen de Verenigde Staten en Europa. 'De naam is soccer', zei Biden. Rutte reageerde: 'Sorry Joe, football won.'

Een dag later reageerde Biden gevat. 'Moet het strikt genomen niet voetbal zijn? Zonder dollen: de felicitaties zijn voor jou en je land, Mark. De rematch volgt in Nieuw-Zeeland.' Daarmee doelde Biden op het WK Vrouwenvoetbal van volgend jaar. Nederland zit in Groep E met onder andere de VS. De landen treffen elkaar op 27 juli in Wellington.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.