'Betoverde' Mbappé haalt verhaal bij Pogba-broers

Reacties

Kylian Mbappé heeft contact opgenomen met de familie Pogba. De sterspeler van Paris Saint-Germain werd tegen zijn zin in onderdeel van een grote affaire in Frankrijk.

'Betoverde' Mbappé haalt verhaal bij Pogba-broers
© Pro Shots

Het begon allemaal met onthullingen van Mathias Pogba, die publiekelijk aankondigde de waarheid te onthullen over zijn broer Paul en diens landgenoot Mbappé. Paul Pogba zou bedreigd worden door jeugdvrienden en zou ook beroofd zijn toen hij in Parijs rondliep. Mathias noemde zijn broer een hypocriete leugenaar en een verrader en onthulde dat Paul Pogba een medicijnman had betaald om een kwade spreuk over Mbappé uit te spreken.

De mensen om Mbappé heen wilden niet reageren op deze vreemde zaak, maar inmiddels weet RMC Sport dat Mbappé gebeld heeft met Paul en Mathias Pogba om opheldering te vragen. Of dit resultaat heeft opgeleverd, is niet bekend.

Als bondscoach Didier Deschamps beide spelers selecteert, komen Paul Pogba en Mbappé eind september samen voor de interlandperiode. Pogba is momenteel nog geblesseerd. Frankrijk speelt tegen Oostenrijk en Denemarken richting de start van het WK. Na een matige, vorige interlandperiode heeft Deschamps al genoeg aan zijn hoofd zonder dat zijn sterspelers zich met deze praktijken bezighouden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.