Besiktas troeft PSG af in strijd om handtekening Pepe

Reacties

Pepe verlaat Real Madrid na tien seizoenen voor Besiktas. De 34-jarige verdediger tekent voor twee jaar bij de kampioen van Turkije, die daarmee het kapitaalkrachtige Paris Saint-Germain aftroeft in de strijd om de handtekening van de Portugees international.

Besiktas troeft PSG af in strijd om handtekening Pepe

Lange tijd leek het er immers op dat Pepe zijn loopbaan zou vervolgen in Parijs nadat geruchten over een transfer naar China ongegrond bleken, maar daar kwam tijdens het toernooi om de Confederations Cup verandering in. Bij Besiktas heeft de in Brazilië geboren mandekker betere perspectieven op een basisplaats, een belangrijk argument met het oog op het WK van volgend jaar in Rusland.

Pepe is tegen die tijd al 35 jaar oud, maar is van plan daarna nog een jaar door te gaan. Van afbouwen is dus nog geen sprake voor de verdediger die in 2007 voor dertig miljoen euro overstapte van FC Porto naar Real. Met De Koninklijke won de bikkelharde Képler Laveran Lima Ferreira, zoals hij voluit heet, onder meer drie landstitels en drie keer de Champions League.

Bij Besiktas wordt Pepe ploeggenoot van Ryan Babel, landgenoot Ricardo Quaresma en voormalig Eredivisie-spelers Marcelo, Atiba Hutchinson (beiden ex-PSV) en Aras Özbiliz (ex-Ajax). Ook de bij AZ opgeleide Oguzhan Özyakup speelt voor de Turkse kampioen, die eerder deze zomer de Turks internationals Caner Erkin (Internazionale) en Atinc Nukan (RB Leipzig) aantrok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.