PSG heeft de bij Real Madrid overbodige Pepe bijna binnen

Reacties

Pepe staat op het punt een tweejarig contract te ondertekenen bij Paris Saint-Germain. Volgens zowel AS als Marca is er een akkoord tussen de Franse topclub en de Portugese verdediger, die transfervrij vertrekt bij Real Madrid.

PSG heeft de bij Real Madrid overbodige Pepe bijna binnen

Bij De Koninklijke kreeg de 34-jarige centrumverdediger geen contract aangeboden met de voorwaarden waar hij om vroeg. Pepe speelde sinds 2007 voor Real en won met de Madrilenen drie keer de Champions League en voegde bovendien drie titels in de Primera División toe aan zijn erelijst. Het voorbije seizoen had de routinier al een kleine rol bij de kampioen van Spanje. Zinedine Zidane deed in de competitie slechts dertien keer een beroep op Pepe, die op 8 april voor het laatst in actie kwam. Op die dag scoorde hij tegen Atlético Madrid en viel hij uit met gebroken ribben.

Pepe moet de eerste zomerse aanwinst worden van PSG, dat op versterkingen aast na het mislopen van de titel in de Ligue 1. Bij de ploeg van Unai Emery gaat de Portugees, die vorige zomer ook deel uitmaakte van de selectie die het EK won, concurreren met Marquinhos, Thiago Silva en Presnel Kimpembe.

Patrick Kluivert is nog technisch directeur bij Paris Saint-Germain, al is het onduidelijk wat precies zijn verantwoordelijkheden zijn. De Parijzenaren stelden vrijdag met Antero Henrique nog een sportief directeur aan. Volgens Franse media wil de nummer twee van de Ligue 1 de Nederlander een gewijzigd takenpakket aanbieden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.