Besiktas haalt PSV'er Isimat-Mirin als opvolger Pepe

Reacties

Nicolas Isimat-Mirin is niet langer speler van PSV. De Franse verdediger maakt de overstap naar de huidige nummer zeven de Turkse Süper Lig, Besiktas. 

Besiktas haalt PSV'er Isimat-Mirin als opvolger Pepe

Met de overstap naar Turkije komt er na 4,5 jaar een einde aan het huwelijk tussen PSV en Isimat-Mirin, die sinds de zomer van 2014 in Eindhoven speelde. De inmiddels 27-jarige verdediger werd in eerste instantie gehuurd van AS Monaco. Na één jaar maakte de verdediger definitief de overstap naar Eindhoven, waar hij drie keer kampioen werd.

De Fransman was onder Phillip Cocu vaak basisspeler, maar Mark van Bommel ruimde dit Eredivisie-seizoen slechts één keer een basisplek in voor de Fransman. Dat was in de laatste Eredivisie-wedstrijd voor de winterstop tegen AZ. Die wedstrijd blijkt nu de laatste te zijn geweest voor Isimat-Mirin.

In Istanbul is Isimat de opvolger van Pepe. De club maakte op 17 december bekend de samenwerking met de 35-jarige Portugees te hebben beëindigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.