PSV laat Isimat-Mirin trainingskamp verlaten om transfer af te ronden

Reacties

Nicolas Isimat-Mirin heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV hoogstwaarschijnlijk gespeeld. De 27-jarige verdediger is hard op weg naar Besiktas.

PSV laat Isimat-Mirin trainingskamp verlaten om transfer af te ronden

PSV bereidt zich op dit moment in Qatar voor op de tweede helft van het seizoen en laat weten dat Isimat-Mirin zaterdag het trainingskamp zal verlaten. De Fransman krijgt de ruimte een transfer af te ronden, laten de Eindhovenaren weten. Ook maakt PSV melding van de belangstelling van Besiktas.

Isimat-Mirin speelt sinds de zomer van 2014 voor PSV, dat hem in eerste instantie huurde van AS Monaco. Na één jaar maakte de verdediger definitief de overstap naar Eindhoven, waar hij drie keer kampioen werd. De Fransman was onder Phillip Cocu vaak basisspeler, maar onder diens opvolger Mark van Bommel kwam hij dit seizoen op de bank terecht.

Een maand geleden liet Van Bommel weten teleurgesteld te zijn in Isimat-Mirin, waardoor een vertrek onvermijdelijk leek. 'Ik vind dat Isimat het niet verdient om te spelen. Hij valt me tegen. Wij vragen in onze speelwijze bepaalde dingen van spelers en die brengt hij gewoon niet. Trent Sainsbury doet dat beter.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.