Besiktas-coach hard geraakt door Fenerbahçe-fans, duel gestaakt

Reacties

De bekerconfrontatie tussen Fenerbahçe en Besiktas is donderdagavond gestaakt vanwege ongeregeldheden. Het is onduidelijk wanneer de return in de halve finale van het Turkse bekertoernooi een vervolg krijgt, als dat er überhaupt komt.

Besiktas-coach hard geraakt door Fenerbahçe-fans, duel gestaakt

Na het doelpuntrijke gelijkspel (2-2) in de heenwedstrijd lag de strijd nog volledig open. Het was Pepe die de vlam in de dertigste minuut voor het eerst echt in de pan liet slaan bij de return. De Besiktas-verdediger zette een vliegende tackle op Fenerbahçe-middenvelder Souza in en was ook te laat om de bal te raken. De Portugees kreeg direct rood.

In de openingsfase was Ryan Babel al onterecht teruggefloten vanwege vermeend buitenspel. In tegenstelling tot zijn landgenoot had Jeremain Lens geen basisplaats bij Besiktas, maar hij viel direct na rust wel in. Met tien man hielden de bezoekers aardig stand tegen Fenerbahçe, waar Vincent Janssen na blessureleed weer op de bank mocht plaatsnemen.

Voordat het tot een spannende slotfase kon komen, ging het mis rond de dug-outs. Bij ongeregeldheden met Fenerbahçe-supporters werd Besiktas-coach Senol Günes met een stoeltje op zijn hoofd geraakt. De trainer ging aangeslagen naar de grond en de wedstrijd werd gestaakt bij een 0-0 stand en met nog ruim een halfuur te spelen.

Bekijk hieronder de beelden van het incident.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.