Bergwijn valt buiten Spurs-selectie na Oranje-week

Reacties

Steven Bergwijn maakt zondagmiddag geen deel uit van de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur voor de uitwedstrijd tegen Newcastle United in de Premier League.

Bergwijn valt buiten Spurs-selectie na Oranje-week
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
2 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De Londenaren maken geen melding van een blessure van de ex-speler van PSV, waardoor het erop lijkt dat manager José Mourinho de aanvaller heeft gepasseerd. Dat deed hij de afgelopen weken wel vaker, al mocht Bergwijn vlak voor de interlandbreak nog invallen tegen Aston Villa.

Vervolgens meldde de aanvaller zich bij Oranje voor de aftrap van de WK-kwalificatiecyclus. Frank de Boer liet Bergwijn vlak voor tijd invallen tegen Letland (2-0 zege) en hield hem tegen Turkije (4-2 verlies) en Gibraltar (0-7 overwinning) op de bank.

In dit Premier League-seizoen maakte Bergwijn in zeventien wedstrijden zijn opwachting. In die duels was zijn gemiddelde speeltijd iets meer dan een uur. De aanvaller heeft deze competitie nog altijd niet gescoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.