Bergkamp neemt Spijkerman te grazen, hond voor Messi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bergkamp neemt Spijkerman te grazen, hond voor Messi

• Wel blijven opletten, Hennie. Met Dennis Bergkamp is ieder moment van verslapping dodelijk, zo ondervond assistent-trainer Hennie Spijkerman in aanloop naar Ajax-Heracles Almelo.

Lionel Messi heeft een nieuw huisdier. Laat de Argentijn zijn hond al dribbelend uit? Wellicht kan het beestje de Barcelona-aanvaller wel volgen.

'Wij merken al langer dat deze behoefte leefde bij onze supporters. De liefde voor de club is er tijdens het leven, maar ook daarna.'
Go Ahead Eagles-supporters kunnen zich tegenwoordig geheel in stijl laten begraven. De Jupiler League-club heeft een overeenkomst gesloten met uitvaartverzorger Monuta. Zo is het onder meer mogelijk om voor een kist met logo en specifieke kleuren te kiezen. Jelle Beuker, lid van het managementteam van Go Ahead is in ieder geval blij met de mogelijkheden. (Deventer Post)

Shinji Kagawa is niet af te stoppen op een goede dag, zelfs niet door dertig opponenten. De Japanner dribbelt kinderlijk eenvoudig voorbij zijn jeugdige tegenstrevers.

'Het leek ons duidelijk dat hij illegaal bezig was. Zijn verhaal klopte van geen kant toen we hem binnen de stadionmuren spraken. We hebben hem daarom direct het stadion uitgezet. Zo iemand hoort hier niet.'
• Het hoofd beveiliging van Willem II heeft het niet over een hooligan, maar over een mogelijke matchfixer. 'Het ging om een Engelsman die in verbinding stond met een gokkantoor', verduidelijkt de werknemer van de Tilburgers tegenover De Telegraaf.

• Willem II-trainer Jurgen Streppel kreeg voorafgaand aan Willem II-FC Groningen tegen zijn zin in vragen over Ajax-huurling Richairo Zivkovic, die op weg is naar een vertrek uit Tilburg. Toen de FOX Sports-verslaggever vroeg of de tijdelijke werkgever van de spits nog een vergoeding wil bij een voortijdig vertrek van Zivkovic, was de hoofdcoach het zat. 'Ja, 48 miljoen.'

'Je weet dat het in de laatste minuut alles of niets is. Dan moet je je leven geven.'
• Willem II-doelman Kostas Lamprou kon zijn woede na de late gelijkmaker van FC Groningen maar moeilijk verbergen. Balverlies van invaller Adam Nemec ging vooraf aan de 1-1. 'Die bal van Nemec moet gewoon weg. Uit het stadion of waar dan ook, dat maakt me niet uit', aldus de Griek bij de NOS.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.