Benzema noemt geruchten over vertrekwens 'verzinsels' van Franse media

Reacties

Karim Benzema heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijk vertrek bij Al-Ittihad. Volgens de 36-jarige vedette is er niks van waar dat hij zijn vertrekwens kenbaar heeft gemaakt aan de Saoedische club.

Benzema noemt geruchten over vertrekwens 'verzinsels' van Franse media
© Pro Shots

Dinsdag kwam via persbureau AFP naar buiten dat Benzema zijn werkgever zou hebben laten weten dat hij tijdelijk zou willen vertrekken, wat neerkomt op een verhuurperiode. Volgens diezelfde berichtgeving zou Al-Ittihad zijn Franse sterspeler al hebben aangeboden bij andere clubs in Saoedi-Arabië, maar dat zag de voormalig spits van Real Madrid naar verluidt niet zitten.

Tegenover L'Équipe heeft Benzema dinsdagavond laat ontkend dat hij weg wil uit Saoedi-Arabië. 'Daar klopt helemaal niets van!', wordt de voormalige Gouden Bal-winnaar geciteerd. 'De Franse media weten niet langer wat ze moeten verzinnen. Hoe groter, hoe beter', klinkt het stellig. Ook ontkrachtte zijn entourage de geruchten over een terugkeer naar Olympique Lyon.

Zo blijft het de vraag wat er nu werkelijk waar is van alle berichten rond Benzema, die het volgens verschillende media in Saoedi-Arabië niet naar zijn zin zou hebben bij Al-Ittihad en zich veel te laat meldde. Het verhaal gaat nu dat hij bij de clubleiding zou hebben aangedrongen op de komst van meer topspelers, omdat hij teleurgesteld is over het niveau van zijn Saoedische ploeggenoten.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Benzema
Meer over K. Benzema
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.