Benzema meldt zich zeventien dagen te laat: werkgever woest

Reacties

Karim Benzema meldde zich vrijdag na een vakantie weer bij zijn club Al-Ittihad, maar deed dit zeventien dagen te laat. De werkgever van de Franse spits is woest en gaat binnenkort met speler en zaakwaarnemer in gesprek over de gang van zaken.

Benzema meldt zich zeventien dagen te laat: werkgever woest
© Pro Shots

Benzema (36) vierde een korte vakantie op Mauritius, een klein eiland naast Madagaskar. Al-Ittihad verwachtte hem 2 januari terug bij de club, maar zeventien dagen later liet hij zich pas weer zien in Saoedi-Arabië. Persbureau AFP sprak met een bron binnen de club, die wat uitleg gaf over de situatie.

Door de cycloon Belal zou Benzema vast hebben gezeten op het eiland, maar de tropische storm ontstond pas ná de deadline die Al-Ittihad de spits had opgelegd. 'De club is woest', meldt de anonieme bron dan ook. 'Hij had op 2 januari terug moeten keren, de club kon hem tien dagen lang niet bereiken.'

Er komt een gesprek over de toekomst van Benzema, maar van een vertrek in de winterperiode is geen sprake volgens de club. De Franse spits, die als Ballon d'Or-winnaar in Saoedi-Arabië tekende, maakte in zijn eerste periode vijftien doelpunten voor Al-Ittihad. Daar had hij 24 wedstrijden voor nodig. De Saudi Pro League gaat in februari verder, Al-Ittihad staat op een teleurstellende zevende plek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.