Benschop scoort en verliest, Klaasen ziet Santini uitblinken

Op bijna ieder continent zijn op dit moment wel Nederlanders actief. In de rubriek Landgenoten over de grens belicht Voetbal International hun prestaties.

• In de Tweede Bundesliga kon Charlison Benschop niet voorkomen dat Fortuna Düsseldorf op eigen veld met 2-1 onderuit ging tegen 1860 München • De voormalig AZ-spits zorgde in de 37ste minuut nog wel voor 1-1 door een strafschop binnen te schieten, maar Marin Tomasov bezorgde de bezoekers drie punten •

Robert Klaasen zag vanaf de bank Ivan Santini uitblinken tijdens het duel tussen KV Kortrijk en SC Lokeren • Tot aan de 83ste minuut keek thuisclub Kortrijk tegen een 1-3 achterstand aan, maar met zijn tweede en derde doelpunt van de wedstrijd zorgde Santini voor een punt voor het team van Klaasen •