Beloftencoach Schubert tijdelijke trainer Gladbach

Reacties

Borussia Mönchengladbach heeft in de persoon van André Schubert een tijdelijke hoofdcoach aangesteld. De beloftentrainer van de Duitse club neemt de honneurs waar, nadat Lucien Favre zondag zijn contract inleverde.

Beloftencoach Schubert tijdelijke trainer Gladbach

De 58-jarige Favre besloot zijn ontslag in te dienen na een zeer teleurstellende competitiestart. Vorig jaar behaalde de Zwitser met Borussia Mönchengladbach, waar de Nederlander Roel Brouwers onder contract staat, nog de derde plaats in de Bundesliga en plaatste zich voor de Champions League. Momentaal staat de ploeg onderaan met nul punten uit vijf duels.

Schubert krijgt nu de taak om de ploeg weer enigszins aan het voetballen te krijgen, tot er een nieuwe trainer is aangesteld. 'We hebben er alle vertrouwen in dat hij de ploeg van de nodige impulsen kan voorzien', liet de club bij monde van sportief directeur Max Eberl weten na de aanstelling van de interim-trainer.

Woensdagavond (20.00 uur) tijdens het duel met FC Augsburg, waar de Nederlander Paul Verhaegh aanvoerder is, staat de ploeg voor het eerst onder leiding van Schubert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.