Bellingham-mania in Madrid: waar ligt zijn limiet?

ADVERTORIAL – De thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano is voor Jude Bellingham het slotstuk van een week waarin hij opnieuw in de schijnwerpers heeft gestaan. Vorige week besliste de nieuwe Real Madrid-ster El Clásico met twee goals. Kan hij vanavond weer schitteren? Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Bellingham-mania in Madrid: waar ligt zijn limiet?
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
0 - 0
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano

Is Bellingham op dit moment de beste speler ter wereld? Die vraag werd vorig weekend opgeworpen nadat hij Real met twee goals aan een zege had geholpen op bezoek bij Barcelona. De twintigjarige Engelsman werd zelfs vergeleken met legende Alfredo Di Stéfano. 'Als het gaat om direct volwassen zijn, kan ik hem eigenlijk alleen maar vergelijken met Di Stéfano, die zes of zeven jaar ouder was toen hij kwam', concludeerde een verslaggever van AS. 'Dit is de beste start van een speler die ik ooit gezien heb. Hij heeft zoveel kwaliteit, hij is zo beslissend, hij is al een leider en is nu al de grote man.'

Bellingham heeft in zijn eerste dertien optredens voor De Koninklijke dertien keer gescoord. De complete middenvelder betaalt het vertrouwen van Carlo Ancelotti dus al terug met goals. De Italiaan speelde een belangrijke rol in de sterke start van Bellingham, door voor hem direct een plek als nummer 10 te creëren. Ancelotti bleef bescheiden over zijn aandeel in het succes. 'Ach, het is mijn werk om het maximale uit de kwaliteiten van alle spelers te halen. Zijn grootste wapen is het aansluiten richting het strafschopgebied', zei de coach.

JACKS.NL speelt met een speciaal verhoogde quotering in op de verbluffende prestaties van de jongeling die is overgekomen van Borussia Dortmund. De odd voor Jude Bellingham scoort minimaal twee keer is voor de wedstrijd van vanavond verhoogd naar liefst 10.00. Deze quotering is te vinden onder het kopje Jacks.nl Specials, waar de verhoogde quoteringen gebundeld zijn.

Real treft met stadgenoot Rayo vanavond een middenmoter. Wint het team van Ancelotti, dan komt het weer op gelijke hoogte met Girona, de koploper van nu. De voorsprong op aartsrivaal Barcelona bedraagt dan vier punten. Inzetten op een zege van Real kan 1.23 keer de inleg opleveren. Voor een overwinning met minstens twee goals verschil staat een quotering van 1.68. Speel jij graag een eigen combinatie? Kies dan voor de optie Bet Builder, waar jij zelf weddenschappen kunt combineren.

Geniet met extra spanning van het slotstuk van dit voetbalweekend door mee te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's