Belgisch cynisme na 'wonderbaarlijke genezing' Immobile

Reacties

Ciro Immobile hoeft na het EK niet op vakantie te gaan naar België. Onze zuiderburen kunnen het bloed van de Italiaanse spits na de kwartfinale wel drinken.

Belgisch cynisme na 'wonderbaarlijke genezing' Immobile
© Pro Shots
België
België
1 - 2
Italië
Italië

België verloor uiteindelijk met 1-2 van Italië en Immobile speelde een opvallende bijrol in het openingsdoelpunt. Hij stortte na een duel met Jan Vertonghen (foto) ter aarde in het Belgische zestienmetergebied en bleef liggen.

Diezelfde Vertonghen probeerde vervolgens de bal onder druk uit te verdedigen, maar leverde het speeltuig in bij de Italianen. Uiteindelijk profiteerde Nicolò Barella, hij vocht zich langs de Belgische tegenstanders en schoot tegendraads raak: 0-1.

Na het openingsdoelpunt zorgde Lorenzo Insigne nog voor de 0-2 en bleek voor rust de eindstand al bereikt. Romelu Lukaku benutte een veelbesproken strafschop. In de tweede helft kon België de achterstand niet meer ongedaan maken. Immobile werd na 74 minuten vervangen door Andrea Belotti, maar lacht wel als laatste. Met Italië maakt hij zich op voor de halve finale van dinsdag, tegen Spanje.

De tweet van het Belgische Sporza was veelzeggend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.