Bekvechtende trainers Mihajlovic en Gasperini voorlopig geen vrienden

Reacties

Sinisa Mihaljovic en Gian Piero Gasperini lieten zich dinsdagavond van hun slechtste kant zien tijdens de wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Bologna. En ook na afloop waren er nog weinig tekenen van berouw.

Bekvechtende trainers Mihajlovic en Gasperini voorlopig geen vrienden
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
1 - 0
Bologna
Bologna

Na een overtreding van Robin Gosens op Andreas Skov Olsen sloegen de stoppen bij beide trainers door. Vanaf de bank bij Bologna werd namelijk gevraagd om een kaart voor Gosens. Gasperini reageerde daar fel op, waarmee hij  Mihajlovic dan weer woedend maakte.

In het lege stadion was alles uiteraard woordelijk te volgen. De vertaling zullen we u besparen, maar beide trainers schreeuwden elkaar de nodige achttien plus verwensingen naar het hoofd. Gasperini richtte zijn tirade ook deels naar scheidsrechter Federico La Penna. Het kwam de Atalanta-trainer op een rode kaart te staan, Mihajlovic kreeg slechts geel.

Achteraf gaf Mihajlovic uitleg over het incident. 'Ik laat het niet gebeuren dat iemand verwensingen naar mijn bank schreeuwt. Dat is totaal respectloos naar mij. Hij moet mijn bank niet beledigen, daar word ik heel boos van. Hij moet zijn vinger niet wijzen naar mijn bank. Als hij die vinger naar mij had gewezen, had hij hem waarschijnlijk niet meer teruggekregen', sprak de Bologna-coach bij Sky Italia.

'Zonder supporters hoor je alles. Ik ga toch ook niet naar zijn bank om hen te vertellen dat ze hun mond moeten houden? Ik ben verantwoordelijk voor mijn bank. Als Gasperini iets wil zeggen, zegt hij dat maar tegen mij', zei Mihajlovic.

Gasperini wilde er achteraf niet al te veel kwijt over het incident. 'Wij zijn altijd eerlijk, maar ik was niet degene die een rode kaart verdiende. Laten we er verder maar over ophouden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Meer Bologna
Meer over Bologna
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.