Been is trots op zijn ploeg ondanks late nederlaag

NEC verloor met 3-2 bij Dinamo Zagreb. Maar coach Mario Been was desondanks zeer te spreken over het spel van zijn ploeg.

'Het is jammer dat we achteruit gingen lopen nadat we op voorsprong waren gekomen, in plaats van vooruit te blijven verdedigen', wees Been na de 2-1 van Tim Janssen in de 78ste minuut. Zes minuten later stond het 3-2 voor Dinamo. 'Dan zie je dat we nog een stukje ervaring missen', vertelde de trainer aan het ANP.

'Maar ik ben trots op deze jonge ploeg', vervolgde Been. Zijn ploeg stond al in de derde minuut op achterstand en had tot de 1-1 in de 24ste minuut grote moeite met de sterke tegenstander. 'Daarna heb ik een elftal gezien dat een ongelooflijke veerkracht heeft getoond. Bij vlagen hebben we de wedstrijd gedomineerd.'