Beelden Sport1: late domper voor Van Dijk en Ciftçi

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt Voetbal International de beelden van de Champions League. Bekijk hier de late tegenvaller voor Celtic, de nederlaag van Ajax-beul Rapid Wien en de ruime zege van Valencia.

Beelden Sport1: late domper voor Van Dijk en Ciftçi

Celtic leek zichzelf in eigen huis tegen Malmö FF een uitstekende uitgangspositie te gaan bezorgen, maar door een late tegentreffer moet de ploeg van Virgil van Dijk en Nadir Ciftçi (foto) in de return nog vol aan de bak. Bekijk hier de samenvatting van Celtic - Malmö FF.

Het op papier fraaiste affiche van de woensdagavond was het duel tussen Valencia en AS Monaco. De Spanjaarden lijken door de ruime zege in eigen huis met één been in de groepsfase van het miljoenenbal te staan. Bekijk hier de samenvatting van Valencia - AS Monaco.

In de derde voorronde was Rapid Wien nog te sterk voor Ajax, maar het Oostenrijkse avontuur lijkt een ronde verder in de play-offs te stranden. Woensdagavond verloor Rapid in eigen huis Shakhtar Donetsk, dat in de vorige ronde het Fenerbahçe van Robin van Persie klopte. Bekijk hier de samenvatting van Rapid Wien - Shakhtar Donetsk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.