Beelden Ligue 1: Cavani faalt na geste Neymar

Reacties

De midweekse speeldag in de Ligue 1 leverde de nodige verrassingen op. PSG bleef ondanks een gemiste strafschop een blamage bespaard. Olympique Lyon miste te veel kansen om in het spoor te blijven.

Beelden Ligue 1: Cavani faalt na geste Neymar

Paris Saint-Germain – Troyes 2-0
De afgesloten penaltysoap bij PSG heeft er weer een extra aflevering bij. Na de discussie in het begin van het seizoen was Neymar de aangewezen man voor strafschoppen. De Braziliaan gunde tegen Troyes zijn 'concurrent' Edinson Cavani de eer. Maar de Uruguayaan faalde. Neymar redde PSG woensdag in het laatste kwartier met een goal en een assist voor Cavani.

Olympique Lyon – Lille 1-2
Olympique Lyon liep tegen een verrassende nederlaag op tegen het tegen degradatie strijdende Lille. De ploeg van trainer Bruno Genesio had dat ook aan zichzelf te danken vanwege het grote aantal gemiste kansen. Ook Memphis Depay kon in de slotfase een nederlaag niet voorkomen.

FC Nantes – AS Monaco 1-0
AS Monaco incasseerde na de nederlaag tegen PSG bij FC Nantes een nieuwe tik. In blessuretijd besliste de Braziliaan Lucas Lima het duel met de Monegasken, die nu vier competitieve duels op rij wachten op een zege.

Toulouse – OGC Nice 1-2
OGC Nice heeft bij Toulouse afgerekend met de beroerde prestaties op vreemde bodem. De formatie van Lucien Favre scoorde woensdag twee keer en verdubbelde daarmee z'n doelpuntentotaal in uitwedstrijden. Invaller Bassem Srarfi was de gevierde man. Na de gelijkmaker van Mario Balotelli werd de twintigjarige Tunesiër in blessuretijd dankzij zijn eerste treffer in de Ligue 1 matchwinner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.