'Beckham biedt zich aan bij kandidaat-koper Man Utd'

Reacties

Verschillende partijen hebben interesse in Manchester United, dat door de familie Glazer na zeventien jaar in de etalage is gezet. Ook David Beckham wil een rol spelen.

'Beckham biedt zich aan bij kandidaat-koper Man Utd'
© Pro Shots

'De directie heeft een proces doorgemaakt en besloten om andere strategische opties voor Manchester United te onderzoeken', zei Avram Glazer tegen Sky News in reactie op het nieuws over de aanstaande verkoop van de Premier League-club.

Dat de Glazers nu open staan voor een verkoop van United, nog altijd een van de meest waardevolle clubs van de wereld, heeft geleid tot hernieuwde interesse van Jim Ratcliff. De miljardair had al eerder belangstelling, maar zag er uiteindelijk toch van af. Volgens de Daily Telegraph zal hij nu een serieus bod uitbrengen.

Ratcliff zal niet de enige gegadigde zijn voor de club, die voor naar verluidt een slordige zeven miljard euro op de markt komt. Mogelijk zal een strijd tussen de kandidaten de prijs opstuwen.

David Beckham, die zelf onvoldoende middelen heeft om United te kopen, heeft zich volgens The Financial Times aangeboden om mee te liften met een andere kandidaat-koper. Met de oud-international en United-icoon aan boord zou een dergelijk bod mogelijk meer kans van slagen hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.