Bekritiseerde clubeigenaren Manchester United overwegen verkoop

Reacties

Het is goed mogelijk dat er een einde komt aan het tijdperk van de Glazers als eigenaren van Manchester United. Het nieuws van Sky Sports, dat eerder op de dinsdag meldde dat de Amerikaanse familie op zoek gaat naar 'potentiële bronnen voor externe investeringen' en daarbij de verkoop van de club niet uitsluit, is inmiddels bevestigd in een statement op de United-site. 

Bekritiseerde clubeigenaren Manchester United overwegen verkoop
© Pro Shots

De familie Glazer kreeg het in 2005 voor het zeggen bij United en is allesbehalve geliefd bij de supporters. Zij protesteerden al meerdere malen tegen de Amerikanen, die hun favoriete club alleen maar zouden gebruiken als financiële melkkoe. United is in sportief opzicht ver afgegleden en werd in 2013 voor het laatst kampioen van Engeland.

De Glazers staan nu open voor een verkoop van United, nog altijd een van de meest waardevolle clubs van de wereld. Het is niet bekend wat de vraagprijs zal zijn voor United.

Het nieuws over een mogelijke verkoop komt op de dag dat United bekend heeft gemaakt dat sterspeler Cristiano Ronaldo vertrekt. Het contract van de Portugees wordt in onderling overleg ontbonden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.