Bazoer terug bij Vitesse, Huisman vervangt Bero

Reacties

Vitesse treedt in de return tegen AS Roma aan met Riechedly Bazoer en Daan Huisman in de basis. Trainer Thomas Letsch laat Bazoer starten op de plek van de geschorste Dominik Oroz, terwijl Huisman de zieke Slowaak Matús Bero vervangt.

Bazoer terug bij Vitesse, Huisman vervangt Bero
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 1
Vitesse
Vitesse

Bazoer speelde de laatste weken weinig voor Vitesse. Hij miste beide duels met Rapid Wien vanwege ziekte en moest ook de competitieduels met FC Utrecht en NEC aan zich voorbij laten gaan. Tegen Sparta Rotterdam deed hij een half wedstrijdje mee. Hij neemt nu zijn vertrouwde plek in de laatste linie in tussen de centrale verdedigers Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen.

Met Huisman op de plek van Bero kiest de Duitse oefenmeester voor de optie met een middenvelder achter de twee spitsen. Huisman zal achter de spitsen Loïs Openda en Adrian Grbic spelen. Toni Domgjoni komt daardoor wat meer naast Sondre Tronstad te spelen. Thomas Buitink begint op de bank. Letsch koos voor die optie (met Buitink voor Bero) toen Vitesse op bezoek ging bij Feyenoord. De Arnhemmers wonnen die competitiewedstrijd met 0-1 in De Kuip.

Afgelopen weekend tegen Heracles Almelo gaf Letsch om uiteenlopende redenen een aantal spelers rust. Zo verschenen Jeroen Houwen, Eli Dasa, Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer, Matus Bero en Loïs Openda niet in de basis. Openda en Bero vielen nog wel in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.