Bazoer en Letsch lachen om wonderlijke goal: 'Dus een klotevoorzet'

Reacties

De wonderlijke treffer van Riechedly Bazoer bleek genoeg voor Vitesse om FC Utrecht op de knieën te krijgen. Hij bracht een lach op de Arnhemse gezichten.

Bazoer en Letsch lachen om wonderlijke goal: 'Dus een klotevoorzet'
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

'Onze eerste helft was een van de beste helften. We controleerden op alle fronten', keek trainer Thomas Letsch terug op de 2-1 zege op FC Utrecht. 'En die had een perfect einde met die ongelooflijk goal van Riechedly.'

Bazoer schoot al uitglijdend van grote afstand de 2-0 op het scorebord. Na afloop gaf hij duidelijkheid over zijn intenties. 'Ik ben eerlijk. Ik wilde een voorzet geven, maar ik raakte hem uiteindelijk wel goed', zei Bazoer met een grote lach.

Letsch had aanvankelijk het idee dat het wel een bewuste actie was. Geconfronteerd met de bekentenis van Bazoer gaf de Duitse trainer er een mooie draai aan. 'In dat geval was een klotevoorzet', zei hij met een brede lach.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.