Bazoer dient transferverzoek in bij AZ

Reacties

Riechedly Bazoer wil deze zomer vertrekken bij AZ. De verdediger annex middenvelder zet daarbij in op een transfer naar het buitenland. Er is reeds een club die zich gemeld heeft. 'Het is gewoon niet geworden wat ik ervan verwachtte.'

Bazoer dient transferverzoek in bij AZ
© Pro Shots

De 26-jarige Bazoer sloot een jaar geleden aan bij AZ, dat de geboren Utrechter toen transfervrij overnam van Vitesse. In zijn eerste seizoen in Alkmaar kwam Bazoer echter nauwelijks aan spelen toe. Toen er veel blessures waren in de achterhoede van AZ leek hij zijn kans te kunnen pakken, maar juist op dat moment raakte Bazoer zelf ook geblesseerd.

Zijn contract in het Afas Stadion loopt nog twee jaar door, maar Bazoer wil vertrekken. Een mogelijk vertrek van Tijjani Reijnders, wat kansen zou bieden voor meer speelminuten op het middenveld, brengt hem daarbij klaarblijkelijk niet op andere gedachten.

'Het is gewoon niet geworden wat ik ervan verwachtte', zegt Bazoer tegen het Noordhollands Dagblad. 'Hetzelfde geldt natuurlijk voor AZ. Dit is teleurstellend voor mij, maar ook voor de club.'

Bazoer hoopt nu op een stap naar het buitenland. 'In de Eredivisie heb ik al flink wat clubs gehad, ik denk dat een stap naar een andere competitie goed zou zijn', zegt hij. Er is een buitenlandse club die zich heeft gemeld. 'AZ moet eruit komen met die club, dan kan ik pas weg. Alle partijen moeten tevreden zijn', benadrukt Bazoer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.