'Bayern vindt koopoptie Cancelo te gortig, kapers op de kust'

Reacties

João Cancelo lijkt niet te hoeven rekenen op een langer verblijf bij Bayern München. De vleugelverdediger wordt dit seizoen door de koploper van de Bundesliga gehuurd van Manchester City, maar volgens Duitse bronnen is de afkoopclausule Bayern te gortig.

'Bayern vindt koopoptie Cancelo te gortig, kapers op de kust'
© Pro Shots

Afgelopen zomer pikte Bayern Cancelo op huurbasis op in Manchester. Daarbij werd een optie tot koop bedongen van zeventig miljoen euro. Volgens Sky Deutschland wil Bayern hem graag definitief inlijven, maar ligt dat erg gecompliceerd. Zelf verwacht de Portugees volgend seizoen ook niet meer in München te spelen, maar de clubleiding van Bayern blijft zoeken naar een oplossing.

Cancelo was de afgelopen jaren een vaste waarde bij Manchester City, maar eind vorig jaar zou hij onenigheid hebben gehad met zijn trainer Pep Guardiola. De verdediger zou het niet meer naar zijn zin hebben gehad bij Manchester City, hoewel hij later zelf ontkende dat het aan de trainer lag. Cancelo ligt nog vast tot medio 2027 in Manchester en maakt een uitstekende indruk tijdens zijn verhuurperiode.

Volgens The Athletic was afgelopen winter ook Real Madrid in de race om de handtekening van Cancelo. De nummer twee van Spanje bracht een bod uit van 'slechts' twintig miljoen euro vast en dertig miljoen aan variabelen, maar City wilde zeventig miljoen hebben voor Cancelo. Volgens het Portugese A Bola heeft ook Arsenal serieuze interesse in de diensten van Cancelo. Eerder werd hij al in verband gebracht met Barcelona.

Spelersprofiel

João Cancelo


Geboortedatum:
27 mei 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Barreiro
Nationaliteit
Portugal
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Barcelona
Nationaal team:
Portugal
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.