Bayern-sneer richting PSG: 'Messi had rugnummer 30 toch?'

Reacties

Herbert Hainer ziet de overwinning van zijn Bayern München ook als een overwinning op de sjeiks van PSG. De voorzitter ziet geen betere ploeg dan de Beierse.

Bayern-sneer richting PSG: 'Messi had rugnummer 30 toch?'
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 0
PSG
PSG

Bayern München gebruikte het succes van woensdag ook als een vingerwijzing in de richting van Parijs, waar al de Qatarese investeringen niet tot internationaal succes hebben geleid. Het voelt als een overwinning op de sjeiks.

'Wij doen het op onze manier, de Bayern-weg. We willen alles op eigen kracht bereiken. Dat werkt ook altijd. Je ziet dat je niet alles kunt kopen', zei voorzitter Herbert Hainer. 'Lionel Messi? Ja, ik heb hem gezien. Hij had, geloof ik, rugnummer 30. Maar ik praat liever over onze eigen ploeg en die heeft zeer goed gespeeld.'

Ook de andere ster – Kylian Mbappé – werd met succes onschadelijk gemaakt, constateerde Hainer. 'Het was duidelijk dat de tactiek van PSG op hem was gericht. We hebben het super gedaan. Het plan van Julian Nagelsmann heeft absoluut gewerkt.'

Het succes van woensdag sterkt de gedachte dat Bayern aan het einde van de rit de beker omhoog kan houden. 'Je hebt ook wat geluk nodig, maar ik zie geen andere ploeg die sterker is dan de onze', aldus Hainer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.