Bayern doet Real Madrid-target Davies laatste contractaanbod

Reacties

Max Eberl, de nieuwe sportief directeur van Bayern München, heeft duidelijke taal gesproken over Alphonso Davies. Een beter contractaanbod dan dat er nu op tafel ligt, komt er niet voor de Canadese linksback.

Bayern doet Real Madrid-target Davies laatste contractaanbod
© Pro Shots

Het contract van de 23-jarige Davies loopt in de zomer van 2025 af en Bayern deed al meerdere pogingen om zijn verbintenis te verlengen. Daar is de recordkampioen nog niet in geslaagd. 'We hebben Alphonso een heel concreet aanbod gedaan, waarmee we laten zien dat we hem waarderen', aldus Eberl tegen Bild. 'Je moet op gegeven moment ja of nee zeggen.'

Dat laatste aanbod zou gaan om een contract tot 2029 met een salaris van rond de dertien miljoen euro per jaar. Of Davies daar zijn handtekening onder zal zetten is nog maar de vraag, want de Canadees schijnt rond de twintig miljoen euro te hebben gevraagd. Real Madrid wordt door meerdere media genoemd als mogelijke nieuwe club van Davies.

Maar daar is Eberl, voorheen in dienst van RB Leipzig, duidelijk over. 'Real Madrid heeft geen contact gezocht met ons.' Dat Bayern Davies liever niet ziet vertrekken, moge duidelijk zijn. Davies speelde 184 duels in het shirt van recordkampioen en maakte daarin negen doelpunten. Ook won hij met Bayern, naast onder andere vijf landstitels, de Champions League.

Spelersprofiel

A. Davies


Geboortedatum:
2 november 2000
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Buduburam
Nationaliteit
Canada
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Bayern München
Nationaal team:
Canada
Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer A. Davies
Meer over A. Davies
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.