Barcelona neemt nog geen risico met teruggekeerde De Jong

Reacties

Na zes competitieduels aan de zijlijn keerde Frenkie de Jong dinsdag terug op het trainingsveld van Barcelona. De Oranje-international is verlost van zijn fysieke ongemakken, maar moet woensdag nog wel toekijken.

Barcelona neemt nog geen risico met teruggekeerde De Jong

De Jong bleef op 16 juni tegen Leganés de hele wedstrijd op de bank en miste drie dagen later het duel met Sevilla door een spierblessure in zijn rechteronderbeen. De kwetsuur hield hem ook de vier daaropvolgende La Liga-duels aan de kant.

Daar komt nog een wedstrijd bij. De middenvelder liet zich dinsdag weer zien op het trainingsveld, maar hij is nog niet klaar om woensdag in de stadsderby tegen Espanyol zijn rentree te maken. De Jong zit niet bij de wedstrijdselectie.

Trainer Quique Setién hoopt De Jong komend weekend tegen Real Valladolid te kunnen inzetten. 'Dat zou ideaal zijn. Hij was er vandaag wel bij op de training, maar trainde nog niet volledig mee. Het gaat beter. We gaan kijken hoe de reactie is en of hij in Valladolid kan meedoen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.