Barcelona maakt flinke winst op Kessié

Reacties

Franck Kessié (26) laat Barcelona na één jaar achter zich. De middenvelder is woensdag gepresenteerd bij Al-Ahli, dat deze zomer nu al vijf spelers uit Europese topcompetities heeft gehaald.

Barcelona maakt flinke winst op Kessié
© Pro Shots

Al-Ahli versterkte zich eerder met Edouard Mendy (Chelsea), Riyad Mahrez (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool) en Allan Saint-Maximin (Newcastle United) en Kessié voegt zich bij dit gezelschap. Er is nog niet bekendgemaakt voor hoeveel jaar hij heeft getekend.

Barcelona vangt naar verluidt 12,5 miljoen euro voor Kessié, die vorig jaar transfervrij overkwam van AC Milan. De Ivoriaans international is volgens Spaanse media zeer teleurgesteld in Barcelona: Kessié heeft het idee dat de Catalanen hem alleen maar hebben binnengehaald om een flinke winst op te maken. Mocht dat inderdaad de insteek zijn geweest, dan is dat plannetje geslaagd.

Kessié speelde 43 wedstrijden voor Barcelona, maar moest het voornamelijk met invalbeurten doen. Bij AC Milan was hij eerder een zeer gewaardeerde kracht op het middenveld. Juventus wilde Kessié graag terug naar Italië halen, maar de keuze is gevallen op Al-Ahli.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.