Barcelona bevestigt ook tweede aanwinst: Christensen

Reacties

Andreas Christensen (26) heeft zich verbonden aan Barcelona. De Deense verdediger gaat tot medio 2026 tekenen bij de Catalaanse formatie.

Barcelona bevestigt ook tweede aanwinst: Christensen
© Pro Shots

De komst van Christensen komt niet als een verrassing. Camp Nou was nadrukkelijk genoemd als de bestemming van de Deen na zijn aangekondigde afscheid van Chelsea. Donderdag wordt hij gepresenteerd. De international zal dan ook zijn handtekening zetten onder het contract, waarin een gelimiteerde afkoopsom van 500 miljoen euro is opgenomen.

Christensen speelde in totaal 160 wedstrijden voor Chelsea. Een onbetwiste basisspeler werd hij nooit; tussen 2015 en 2017 speelde de Deen op huurbasis bij Borussia Mönchengladbach.

Christensen is de tweede zomeraanwinst die zich transfervrij meldt in Camp Nou. Franck Kessié had eerder op maandag de primeur voor deze zomer. De middenvelder tekende na zijn vertrek bij AC Milan voor vier jaar bij Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.