Barça voelt zich genoodzaakt om zich uit te spreken over Rabiot

Reacties

Naar aanleiding van berichtgeving van Franse media voelt Barcelona zich genoodzaakt om een statement te plaatsen rond Paris Saint-Germain-middenvelder Adrien Rabiot. Barça ontkent dat het op niet toegestane wijze contact heeft gezocht met de speler, maar bevestigt wel dat het geïnteresseerd is in Rabiot.

Barça voelt zich genoodzaakt om zich uit te spreken over Rabiot

De 23-jarige middenvelder is veelbesproken in Parijs. Zijn contract loopt volgend jaar af, maar diverse onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen op niets uit. Sportief directeur Antero Henrique sprak twee weken geleden uit dat Rabiot niet van plan was om zijn contract te verlengen en transfervrij wilde vertrekken na dit seizoen.

In Frankrijk werd geschreven dat Barça zonder toestemming van PSG contact had gezocht met Rabiot, wat verboden is. Dit verhaal ontkent de koploper van La Liga dus. 'Het enige contact is er geweest in augustus en een week geleden. In beide gevallen is het contact verlopen via de PSG-directie.'

Barça ontkent dat er een akkoord is met PSG of Rabiot over een eventuele transfer. Als de regerend landskampioen van Frankrijk nog wat wil verdienen aan de middenvelder, zal het in de winterstop Rabiot moeten verkopen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.