Barça telt tientallen miljoenen neer voor begeerde Gomes

Reacties

Barcelona heeft zich versterkt met André Gomes, zo bevestigen de Catalanen donderdagavond. De Portugese middenvelder komt over van Valencia.

Barça telt tientallen miljoenen neer voor begeerde Gomes

Over het transferbedrag doet Barcelona geen mededelingen, maar Catalaanse media melden dat Valencia zo'n vijftig miljoen euro incasseert voor Gomes. Andere bronnen houden het op 35 miljoen euro met een totaalbedrag van twintig miljoen euro aan bonussen.

Ook Real Madrid en Chelsea werden in verband gebracht met de spelmaker, wiens contract bij Valencia in 2020 zou aflopen. In de loop van volgende week zal Gomes zijn verbintenis bij Barcelona, waarvan de duur nog onbekend is, ondertekenen.

De bijna 23-jarige Gomes kwam sinds 2014 uit voor Valencia, dat hem aanvankelijk huurde van Benfica. De middenvelder behoorde tot de 'gouden' Portugese EK-selectie en kwam in vijf van de zeven duels die de Zuid-Europeanen op weg naar de titel afwerkten in actie.

Eerder deze transferperiode trok Barcelona al de portemonnee voor Samuel Umtiti (Olympique Lyon) en Lucas Digne (Paris Saint-Germain). Denis Suárez werd teruggekocht van Villarreal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.