Barça start met Frenkie in Super Cup, Pedri kan rentree maken

Reacties

Pedri is weer terug in de selectie van Barcelona. De middenvelder had een paar weken toegekeken met een spierblessure, nu is hij voor de halve finale van de Super Cup tegen Osasuna weer op de bank te vinden.

Barça start met Frenkie in Super Cup, Pedri kan rentree maken
© Pro Shots

Barcelona postte er meteen achteraan dat hun groeibriljantje medisch weer helemaal in orde is. Allicht kan hij dus een deel van de wedstrijd spelen in de Saoedische hoofdstad Riyadh, inmiddels traditiegetrouw de stad waar dit toernooi gespeeld wordt. Trainer Xavi heeft tegen Osasuna, dat zijn deelname dankt aan de finaleplaats in de vorige editie van de Copa del Rey, wél een basisplaats ingeruimd voor Frenkie de Jong, zoals gewoonlijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de finale, aanstaande zondag, zal Real Madrid het opnemen tegen Barcelona of Osasuna. De Madrilenen, die als bekerwinnaar hun plek in dit toernooi afdwongen, kwamen woensdagavond als winnaar uit de bus in een vermakelijke stadsderby tegen Atlético Madrid. Na verlenging werd het uiteindelijk 5-3 voor de withemden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Pedri
Meer over Pedri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.