'Barça bedenkt zich na pijnlijke week over toekomst Gavi, Pedri en Nico'

Reacties

De uitschakeling van Barcelona in de Champions League is niet alleen een forse sportieve tegenvaller voor de Catalanen, ook financieel gezien is de eliminatie een enorme klap. Barça zou door de gemiste inkomsten spelers niet langer 'onverkoopbaar' noemen.

'Barça bedenkt zich na pijnlijke week over toekomst Gavi, Pedri en Nico'
© Pro Shots

Barcelona loopt door de derde plek in Groep E, achter Bayern München en Benfica, minimaal twintig miljoen euro mis. Dat verdienen de clubs die zich plaatsen voor de achtste finales. De clubleiding van Barça zoekt nu naar opties om die gemiste inkomsten te compenseren.

Volgens de Catalaanse krant El Nacional waren Frenkie de Jong en Marc-André ter Stegen eerder spelers van wie Barcelona geen afstand wilde doen, maar de clubleiding zou daar nu op zijn teruggekomen. En dat geldt ook voor de status van Gavi, Nico en Pedri.

Pedri en Gavi zouden nadrukkelijk worden gevolgd door Chelsea en Bayern München. Pedri liet eerder in een interview met Tuttosport nog weten tot 2026 bij Barça te willen blijven. Manchester United en rivaal Manchester City zouden werk willen maken van de komst van Nico, terwijl Gavi zijn contract niet zou willen verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.