'Balotelli vliegt op korte termijn naar Zwitserland voor nieuw avontuur'

Reacties

Mario Balotelli lijkt op korte termijn Adana Demirspor in Turkije te gaan verlaten voor het Zwitserse FC Sion. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn volgens de Zwitserse krant Blick in een afrondende fase beland.

'Balotelli vliegt op korte termijn naar Zwitserland voor nieuw avontuur'
© Pro Shots

Christian Constantin, voorzitter van de Zwitserse Super League-club, bevestigde vorige week al dat de clubs dichter bij elkaar kwamen over een overgang van Balotelli. Murat Sancak , voorzitter van Adana Demirspor, liet op zijn beurt weten dat de bal bij Sion ligt omdat de vraagprijs voor Balotelli bekend is bij hen.

Balotelli (31) heeft bij Adana Demirspor nog een contract tot de zomer van 2024 onder contract bij Adana Demirspor. Vorig seizoen was hij goed voor achttien goals in 31 competitiewedstrijden in de Süper Lig. De 36-voudig Italiaans international werd eerder deze zomer al gelinkt aan een overstap naar Galatasaray en het Valencia van trainer Gennaro Gattuso.

De verwachting is dat Balotelli binnenkort naar Zwitserland afreist om de transfer af te ronden. Sion werd vorig seizoen zevende in eigen land. De ploeg van de Italiaanse trainer Paolo Tramezzani is al begonnen aan het nieuwe seizoen in de Super League. Sion verloor ruim van Young Boys (0-3) en versloeg zondag Lugano (2-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.