Balotelli schittert bij FC Sion tot nu toe vooral buiten de lijnen

Reacties

Het heeft niet lang geduurd voordat ze ook in Zwitserland kennis hebben gemaakt met de grillen van Mario Balotelli. De Italiaanse aanvaller heeft zich ziek gemeld bij FC Sion, nadat hij eerder deze week nog was gesignaleerd in het uitgaansleven.

Balotelli schittert bij FC Sion tot nu toe vooral buiten de lijnen
© Pro Shots

Balotelli tekende op Deadline Day voor Sion, dat de 32-jarige spits met hoge verwachtingen binnenhaalde. Vorig seizoen scoorde Super Mario nog negentien keer voor Adana Demirspor, maar vooralsnog heeft het eeuwige enfant terrible zich alleen buiten de lijnen laten gelden bij de nummer vier van de Zwitserse Super League.

Na de 2-1 overwinning op FC Sankt Gallen van afgelopen zaterdag werd Balotelli in Lausanne gefilmd in het uitgaansleven. Afgaande op de beelden die rondgingen op social media had de vedette dusdanig veel gedronken dat hij moest worden ondersteund door een vrouw en zijn ploeggenoot Giovanni Sio.

Voorzitter Christian Constatin kon er wel om lachen, vertelde hij tegenover Blick. 'Mario moet nog veel werk verrichten, dat weten we allemaal. Een overwinning mag je vieren, wij hebben zelf na afloop ook een glaasje of twee gedronken. De jongens mogen dat doen. Mario was ook niet alleen, er waren zo'n tien spelers op stap.'

Bronchitis
De spelers van Sion waren zondag vrij, waardoor geen probleem was dat zij op stap waren. Maandag stond iedereen weer op het trainingsveld. Dinsdag meldde Balotelli zich echter ziek. Hij bleek bronchitis te hebben en heeft antiobiotia gekregen van de dokter, heeft Constantin bevestigd aan de Zwitserse kant.

Omdat Balotelli die antibioticakuur moet afmaken, ontbreekt de voormalig aanvaller van onder meer Internazionale, Manchester City en AC Milan deze zaterdag tijdens het bekerduel van FC Sion met FC Rapperswil Jona. Voorzitter Constantin verwacht zijn sterspeler na het weekend weer terug op het trainingsveld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.